Els nostres serveis

No ens podem oblidar de

Horaris

El nostre centre obre tots els mesos de l’any i tenim un horari molt ampli, ja que obrim de 7h del matí a 19h de la tarda. 

Així podem conciliar la situació laboral i la vida de cada família! 

Preus

A més, oferim diferents opcions de quotes per poder escollir la que més s’adeqüi a la situació laboral i a la vida de cada família! 

Tenim uns packs d'hores des de 145€

 

Projecte

Formar part de Les Rialles, és formar part de la nostra família!! Creiem que la comunicació entre escola i família és primordial i per aquest fet, tenim varies maneres de comunicar-nos tant a nivell grupal com individual! A més, sempre que és possible, us convidem a participar d’una manera o d’una altra en el dia a dia de l’escola. Com per exemple: venir a fer panellets, explicar el vostre ofici o presentar-nos la vostra mascota. 

Casals

Les Rialles també fa uns altres serveis destinats a nens/es més grans (de 3 a 12 anys) com poden ser: els casals de nadal, setmana santa o d’estiu, acollides del matí i de la tarda i/o recollir als nens/es a les seves escoles per portar-los a les seves extraescolars!! Tot pensat, en facilitar la conciliació familiar!

Cuina

Tenim cuina pròpia amb menjar casolà i sempre tenint en compte les necessitats de cada infant o família envers aquest tema: al·lèrgies, creences, nivell de desenvolupament... Nosaltres adaptem els nostres menús a cada cas en concret!

Logo

©Copyright. Todos los derechos reservados.